Söderparkstreorna

Välkomna in i vårt digitala klassrum!

Melvins boktips📕📗📘📙📔📒📓

Läskigt läge
Av Thomas Halling

En dag frågade syskonen, mamma om de får åka till sjön själva. Nej sa mamma men de tjatade så mycket så till sist sa hon okej.
Men 3 saker måste ni lova mig. Ni får inte gå förbi slottet för där är det spöken, Ni måste komma hem senast klockan 17.00 och att ni måste lova att vara försiktiga.

Sen, när det var ny dag skojade syskonen om att de skulle vara hemma vid midnatt, att de inte skulle vara försiktiga och att de inte fick glömma att gå förbi slottet.
-Skärp er, sa mamma. De cyklade till sjön. När de kom dit var de flera i de klass som var i sjön. De badade i flera timmar och kastade boll och hade super kul. Sen åt de mackor och badade lite till.

Efter en stund sa det största syskonet sa att de skulle
börja gå upp och ta på sig kläder. Skall vi inte bara kolla lite på slottet. De kollade lite men de kan inte låta bli att gå in för att grinden stod på glänt. När de kom in var det någon som lät. Det var någon som var i en kista.

Locket öppnades och ut kom en vampyr. Syskonen bara vågade och slängde sig över vampyren.

Jag ger mig skrek vampyren!! Men de är väl mamma jag det är det sa hon. Jag slutade på jobbet lite tidigare och jag visste att ni skulle gå förbi slottet.
åkte de hem och vaktmästaren tog cyklarna till de. När de kom hem åt de kvällsmat och kollade på film och hade super mysigt

Slut!!, jag ger denna boken 5 av 5 stjärnor ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ för att denna boken var spännande.

av: Melvin

« »

© 2018 Söderparkstreorna. Tema av Anders Norén.